Cânţi în maşină? Eşti amendat

Taofik Moalla, sursa HuffPost Canada
Taofik Moalla, sursa HuffPost Canada

Patru ofiţeri au oprit o maşină pe o stradă din Montreal şi l-au luat la întrebări pe şofer, Taofik Moalla, un cetățean canadian care cânta la volan. El a primit o amendă de 117 dolari.

Motivul, după cum relatează HuffPost Canada, pare bizar: a ţipat în maşina proprie. În boxele maşinii sale se auzea o piesă de C&C Music Factory, când a fost oprit de poliţiştii canadieni. Şi asta pentru că bărbatul "cânta" - în opinia sa - la volan... cu geamurile ridicate!

Poliţiştii care l-au oprit în trafic l-au întrebat ce face în maşină. "Nimic", a răspuns bărbatul, iar poliţiştii i-au atras atenţia că, de fapt, ţipa în maşină. Ca să le demonstreze că nu ţipa, Taofik, în vârstă de 38 de ani, a reînceput să cânte chiar în faţa lor, iar poliţiştii i-au luat permisul şi talonul şi s-au dus la maşina lor. Când s-au întors, i-au înmânat amenda în valoare de 149 de dolari canadieni (117 US dolari), pe motiv că ţipa în maşina, fără a-i preciza ce lege a încălcat. Din acest motiv, şoferul amendat (foto) va ataca în instanţă procesul verbal.

Soţia bărbatului, care nu agrează obiceiul lui Taofik de a cânta în maşină, le-a declarat jurnaliştilor locali că ea i-ar fi dat 300 de dolari amendă, pentru că ştie cât de prost cântă!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel