Candidatura lui Emil Boc creează tensiuni între liderii PNL

Candidatura lui Emil Boc în competiția internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Cluj-Napoca produce tensiuni între liderii liberali. Prim-vicepreședintele PNL Teodor Atanasiu s-a exprimat în ultima şedinţă a partidului împotriva lui Emil Boc, afirmând că primarul Cluj-Napocăi a făcut campanie pentru Elena Udrea și Traian Băsescu, susțin surse liberale citate de evz.ro.

Înscrierea lui Emil Boc din partea PNL în cursa pentru un nou mandat de primar nu este văzută cu ochi buni de vechii liberali, în frunte cu prim-vicepreședintele Teodor Atanasiu, un lider foarte influent al formațiunii.

"Și la Cluj va trebui să luăm în considerare un candidat pentru funcția de primar. Eu cred că Emil Boc nu mai candidează sau sper că se va ține de cuvânt și nu va mai candida", spunea recent Teodor Atanasiu.

Vezi și: Scenariu bombă din PNL: Vanghelie candidează susținut de liberali

El s-a exprimat împotriva candidaturii lui Emil Boc și în ultima ședință a conducerii partidului, susținând că actualul edil din Cluj-Napoca a făcut campanie pentru Elena Udrea și Traian Băsescu. De altfel, Emil Boc s-a înscris anul trecut în Fundația Mișcarea Populară.

Conform surselor citate, co-președintele PNL Vasile Blaga i-a explicat lui Atanasiu că o fuziune se face cu bune și cu rele, precizând că își asumă candidatura lui Emil Boc.

De altfel, Vasile Blaga a fost cel care a anunțat, luni, că Emil Boc s-a înscris în cursa internă pentru Primăria Cluj: "Am avut aseară o discuție cu dânsul și am văzut și lista de azi dimineață prezentată de Cluj. Da, s-a înscris în cursă!".

Actualul președinte al CJ Cluj, care provine din vechiul PNL, Mihai Seplecan, și-a anunțat și el înscrierea în cursa internă a formațiunii pentru a fi desemnat candidatul la Primăria Cluj.

Citește și: Lovitură pentru Alina Gorghiu!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel