Bucureștiul, în scenariul ROȘU. PSD: Sunt preocupați tot de împărțirea ciolanului / Nu e nicio grabă... Subprefecții dorm...

PSD consideră că membrii Guvernului în frunte cu premierul Ludovic Orban "sunt preocupaţi tot de împărţirea ciolanului şi de alegeri".

Reprezentanții PSD au reacționat pe Facebook după ce Bucureștiul a intrat de astăzi în scenariul Roșu. 

”Este revoltător că în ziua în care Capitala intră în scenariul roșu, membrii guvernului în frunte cu Orban sunt preocupați tot de împărțirea ciolanului și de alegeri. Orban a uitat că e premierul României și face ședințe politice la PNL pentru a-și pune politrucii și interlopii pe liste... Anisie, ministrul catastrofă al Educației, este preocupată astăzi să prindă lista lui Orban și le va spune părinților mâine, când toți sunt deja la serviciu, ce se întâmplă cu copiii lor... Prefectul Capitalei, cel care ar trebui să convoace Comitetul pentru Situații de Urgență, este în concediu. I-a ”liniștit” pe bucureșteni, spunându-le că nu e nicio grabă... Subprefecții dorm... Iar ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, este dispărut complet din peisaj. La fel ca DSP-urile...Între timp, cei din HORECA – deschiși electoral, acum o lună, închiși după alegeri, apoi deschiși din nou, sunt forțați acum să închidă definitiv. Totul, în bătaie de joc! Acesta este guvernarea lui Iohannis. Cea în care haosul, nepăsarea și minciuna domnesc!”, au scris reprezentanții PSD pe pagina de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel