Lider Pro România, convins că Guvernul va fi VOTAT a doua oară. Nu se ajunge la anticipate

Un lider Pro România este convins că Guvernul va fi votat a doua oară și că nu se va ajunge la alegeri anticipate. 

Co-preşedintele organizaţiei din Botoşani a Partidului Pro România, Dumitru Chelaru, şi-a manifestat, vineri, convingerea că senatorii şi deputaţii, indiferent de culoarea lor politică, vor vota viitorul guvern, pentru a nu pierde avantajele pe care le presupune mandatul de parlamentar, scrie Agerpres.

El a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că riscul dizolvării Parlamentului este foarte mic pe motiv că membrii celor două camere urmăresc interesele proprii, nu cele ale alegătorilor care i-au trimis acolo.

"Sunt convins că, chiar dacă la prima încercare Guvernul nu va trece, nu se va valida, la a doua încercare va trece, pentru că nu vor să îşi piardă sinecurile şi avantajele. Garantat. Să nu credeţi că merg pentru noi acolo! Merg pentru salariu ăsta cu 150% sau 200% crescut şi nelipsit. Ei niciodată nu fac cerere la sfârşit să aibă Parlamentul nevoie de o rectificare, că nu au bani de salarii, că nu le ajung", a afirmat Chelaru, cel care deţine şi funcţia de primar al comunei Pomârla.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel