Bombă: Cine ar fi creierul operațiunii PRU. Întâlniri secrete

Potrivit unor surse citate de Oana Zamfir și Răzvan Dumitrescu, Liviu Dragnea, președintele PSD, a avut dreptate cu privire la PRU. 

Duminică seară, Liviu Dragnea a afirmat, cu referire la PRU: "cei care au conceput și construit UNPR- și spun încă o dată rar și răspicat- poate se gândesc sa facă încă un vehicul"

Potrivit informațiilor transmise de Oana Zamfir și Răzvan Dumitrescu la Antena 3, întâlnirile ar fi avut loc între fostul președinte al UNPR Gabriel Oprea, Sebastian Ghiță și oamenii apropiați lui Victor Ponta. Informațiile sunt pe surse. 

Joi și vineri Sebastian Ghiță ar fi coordonat întâlniri cu Mirel Palada, Gabriel Palada, Mircea Geoană, Nicolae Bănicioiu și alți apropiați ai lui Victor Ponta. 

Atât Sebastian Ghiță, cât și Bogdan Diaconu au confirmat că au avut întâlniri. Sebastian Ghiță a spus că nu poate spune că la acea discuție a participat și Gabriel Oprea.

El a adăugat că zvonurile că Mircea Geoană și Victor Ponta ar intra în PRU sunt importante pentru el, chiar dacă până acum nu fusese legat numele lui Mircea Geoană de PRU. Sebastian Ghiță "cântărește" când va depune adeziunea la PRU.

"Dacă Victor Ponta preia președinția și Mircea Geoană se alătură acestui proiect, eu cred că ar obține lejer 15-20%", a precizat Sebastian Ghiță.

El a mai spus, întrebat fiind, că "nu s-a întâlnit cu Nicolae Bănicioiu și Bogdan Diaconu". Nu de aceeași părere este și Nicolae Bănicioiu. "N-am participat la nicio întâlnire conspirativă, e adevărat că m-am întâlnit cu Sebastian Ghiță 15 minute la o terasă", a spus Nicolae Bănicioiu. 

Gabriel Oprea a precizat "momentan nu fac politică" și a infirmat că a participat la vreo discuție cu Sebastian Ghiță. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel