EXCLUSIV  Bogdan Teodorescu: PNL, JIGNIT profund de Orban! Îl consideră INAMIC

Facebook Ludovic Orban
Facebook Ludovic Orban

Jurnalistul Bogdan Teodorescu susţine că Ludovic Orban, deşi are aparent votul mai multor organizaţii PNL, nu este susţinut de partid, după "jignirea profundă" din decembrie 2020. 

"Domnul Orban a intrat deja erodat în anul ăsta. PNL este o organizaţie, care a fost jignită profund de şeful ei în luna decembrie, când Orban a cedat toate ministerele importante unui partid rival, agresiv, pe care această organizaţie îl consideră a fi inamic. În acest moment, domnul Orban, chiar dacă a obţinut voturile a 30 şi ceva de organizaţii judeţene, îndrăznesc să afirm că nu are susţinerea propriu-zisă a PNL.

Gestul domnului Cîţu de a-l penaliza, prin excluderea din Guvern, pe dl Vlad Voiculescu, unul dintre reprezentanţii de frunte ai USR-PLUS, a însemnat o mare satisfacţie pentru organizaţiile liberale care au simţit un pic de răzbunare pentru umilinţa îndurată. Gândiţi-vă, munceşti un an, faci un scor în alegeri, ai 55 la sută din voturile din alegeri, opozantul tău din coaliţie, USR-PLUS, are 35 la sută din voturi, şi din cinci ministere importante, tu nu iei niciunul.

Oricum o dai, oricum o întorci, acest calcul este un calcul umilitor pentru organizaţiile PNL, pentru liderii locali, pentru liderii naţionali. Mai mult decât atât, după această negociere stranie, cei pe care îi percepi ca fiind inamici continuă să te atace, să te considere vinovat, să deconteze pe spatele tău ce se întâmplă. Şi toate sub privirea tăcută şi aprobatoare a liderului tău de partid, dl Orban", a spus Bogdan Teodorescu. 

Cîţu, liderul care se bate pentru partid 

Eliminarea lui Vlad Voiculescu din Guvern pare, însă, să îl fi ridicat pe Florin Cîţu în ochii organizaţiilor locale şi judeţene care erau dezamăgite de mutările lui Ludovic Orban. 

"La acest moment, Florin Cîţu pare unul dintre liderii partidului, care se bate pentru partid, pentru activ, în competiţia cu USR-PLUS", a mai declarat Bogdan Teodorescu la DC NEWS TV. 

De altfel, Florin Cîţu a anunţat oficial că vrea să candideze pentru o funcţie la Congresul PNL, fără să anunţe însă şi despre ce funcţie este vorba. 

În decembrie, USR-PLUS a primit, după alegerile parlamentare, Ministerul Sănătăţii, Ministerul Economiei, Ministerul Fondurilor Europene, Ministerul Justiţiei, dar şi Ministerul Transporturilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel