Urmărește emisiunea live


Boala avută de Dragnea: Eram foarte trist. M-a afectat!

Boala avută de Dragnea: Eram foarte trist. M-a afectat!
Boala avută de Dragnea: Eram foarte trist. M-a afectat!

Liviu Dragnea, fostul lider al Partidului Social Democrat (PSD), a participat la emisiunea „În oglindă”, prezentată de Mihai Ghiță, unde a povestit că, în copilărie, a avut hepatită.

"Am fost foarte trist în vara în care ne-am mutat la Peretu dintr-un motiv foarte simplu. Chiar atunci m-am îmbolnăvit de hepatită. Vestea bună era că a fost o hepatită ușoară. Am stat 21 de zile în spital la Roșiori, dar am ieșit vindecat. Dar totuși ca să stai, ca și copil, 3 săptămâni în spital, m-a afectat.

Au fost câteva luni bune în care eram trist, pentru că aveam această boală, o vedeam pe mama cum plângea și mă gândeam dacă o să fiu afectat toată viața, dacă o să mai pot alerga.

Dar, cu un regim bun și mâncarea ușoară, făcută de mama, am fost complet recuperat, astfel încât alergam suta de metri sub 10 secunde", a dezvăluit Liviu Dragnea. 

Vezi siDragnea rememorează cea mai neagră zi din pușcărie

Reamintim că Liviu Dragnea a fost încarcerat pe 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare. Fostul lider al PSD a avut mai multe conflicte cu cei din conducerea Penitenciarului Rahova, intentând mai multe procese, pe motiv că nu a fost lăsat să muncească în atelierul auto al închisorii. 

Ulterior, Dragnea a câştigat mai multe procese cu penitenciarul, instanţele stabilind că i s-au încălcat mai multe drepturi, printre care dreptul la muncă şi la îngrijire medicală.

Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a ieșit din închisoare, pe 15 iulie 2021, după ce Tribunalul Giurgiu a admis cererea acestuia de eliberare condiționată.

Urmărește declarațiile lui Liviu Dragnea:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel