Mircea Geoană, despre salariul pe care îl primește la NATO: "Este normal ca pe cei foarte buni să îi plăteşti foarte bine!"

Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a vorbit despre salariul pe care îl primește și angajare.

"Este mare salariul la NATO. Ne plătesc bine. Sunt foarte bun la ceea ce fac şi este normal ca pe cei foarte buni să îi plăteşti foarte bine. Nu glumesc! Eu conduc şi resursele umane, la NATO. Oamenii care sunt angajaţi trec printr-un filtru mare - concurs, examen - şi, la ultima citire, înainte să îi angajăm, sunt selectați de un comitet pe care îl conduc. (...) Romanii sunt incredibil de buni, cei care vin la concurs. E foarte greu  să intri la NATO.  (...) Când vin la noi la NATO, este un frison, pentru că sunt atât de buni... Au început să ia frica românilor şi româncelor. Vin atât de bine pregătiţi... Eu nu pun pile pentru nimeni, pentru că nu am voie şi nu se face. Sunt buni!", a spus Mircea Geoană, în podcastul "Acasă la Măruță".

Cum a ajuns la NATO

"A fost o recrutare simplă. Sunt un om care are un nume foarte bun şi lumea ştie că sunt serios şi foarte bun profesionist. S-a dorit ca cineva din Est, din noii veniţi, să fie în poziţia asta în premieră. A fost o competiție de dosare. M-au ales pe mine pentru că sunt cel mai bun în ceea ce fac. Nu mai bun decât ceilalţi, ci cel mai bun la ceea ce fac. Au ales, în premieră, un politician şi unul care are experienţă internaţională masivă şi care a trecut dincolo de politică fără să îşi știrbească reputaţia", a mai spus Mircea Geoană.

Vezi și: Mircea Geoană, adevărul despre diagnosticul pe care i l-au pus medicii: "Mihaelei i-a fost și teamă să îmi spună..."

"Țara ar fi mers mult mai bine cu mine". Geoană, despre episodul din 2009, când s-a culcat președinte și s-a trezit fără funcție: "M-a măcinat rău. A fost trădare și "furăciune"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel