Blaga, despre suspendarea lui Băsescu: E pe cont propriu

blaga basescu decenews
blaga basescu decenews

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marți seara, la Gândul Live, că partidul său ar fi împotriva unei suspendări a președintelui Traian Băsescu, pentru că ar dăuna țării. Șeful statului ar fi însă pe cont propriu într-o asemenea situație, pentru că democrat-liberalii nu-l vor susține.

"Dacă mâine preşedintele Băsescu ar fi suspendat, am fi împotriva suspendării. Dar nu l-am mai susţine, a spus că se descurcă singur şi că suntem o piatră de moară", a spus Vasile Blaga.

Președintele PDL nu e deranjat de opțiunea președintelui de a o susține pe Elena Udrea, dar nu îi înțelege schimbarea de atitudine și viziune.

"Dragoste cu forța se cheamă viol"

"Eu nu am ce să-mi reproşez în relaţia cu Traian Băsescu. Nu m-a deranjat deloc că a avut un alt punct de vedere, că le-a sprijinit pe cele două doamne, Elena Udrea şi Monica Macovei. Respect întru totul decizia domnului preşedinte, dragostea cu forţa se cheamă viol. Totuşi, nu ştiu de ce la ora 11 eram partidul care salva România, iar seara a anunţat că se desparte de PDL", a spus liderul democrat-liberalilor.

"Cât timp lucram cu Traian Băsescu la partid, nu făcea reevaluări dese ale oamenilor. Acum, mai face. Dar partidul îşi va urma drumul său. Partidul a votat, domnul preşedinte s-a exprimat", a mai spus Vasile Blaga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel