Bizar: Un cocoș a scăpat să fie gătit pentru că... face ouă

bizar
bizar

Un cocoș, cumpărat de un bărbat în urmă cu două săptămâni cu intenția de a fi gătit pentru o masă cu mai mulți invitați, a fost cruțat după ce proprietarul a descoperit că admirabila sa galinacee face ouă.

Ramhet Rawat din Dharkuiyyan, localitate situată în districtul Barabanki din Uttar Pradesh, a povestit că a cumpărat un cocoș, pentru a-l găti, scrie dailyindianews.com.

Noul proprietar al cocoșului a pus pasărea sub un coș, cu intenția de a-l sacrifica în ziua următoare, pentru a-l prepara. Doar că în dimineața respectivă, bărbatul a găsit cocoşul aşezat pe un ou.

Proprietarul, ca de altfel și familia sa, înspăimântați de ceea ce au descoperit, i-au chemat și pe vecini pentru a le confirma dacă nu cumva este vorba despre o găină. Pentru că și vecinii au decis că pasărea de sub coș este un cocoș, galinaceea a scăpat de sacrificare.

Spre surprinderea tuturor, însă, la fiecare trei zile, cocoşul mai face câte un ou.

Vestea s-a răspândit rapid și numeroşi curioşi au luat cu asalt gospodăria stăpânului cocoşului pentru a vedea cu proprii ochi minunea. Unii chiar se închină la cocoș și oferă bani, ca ofrandă, considerând că pintenatul este un semn trimis de zei.

Un medic veterinar din regiune  a sugerat ca admirabila galinacee să fie predată unui institut de cercetări veterinare pentru ca specialiştii să-şi dea seama cum este posibil ca un cocoş să facă ouă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel