Berceanu cere demisia lui Boc și a întregii conduceri PDL

Senatorul PDL, Radu Berceanu, a declarat, miercuri, că actuala conducere a PDL trebuie să se dea la o parte, fiind necesară organizarea unui congres extraordinar al partidului, care să aleagă o nouă echipă.

Liderul PDL Dolj, a anunţat că, joi, în Colegiul Director, îi va cere demisia lui Emil Boc din fruntea PDL. Senatorul PDL Radu Berceanu vrea ca actuala conducere a partidului să plece. Berceanu a cerut miercuri demisia lui Emil Boc şi a întregii conduceri a PDL şi organizarea unui congres extraordinar care să aleagă o nouă echipă.

"Nu poţi să vrei să fii şef şi când se întâmplă ceva să nu ai nicio responsabilitate", a susţinut Berceanu.

 "Trebuie ca întregul BPN, conducerea centrală naţională a partidului, să-şi dea demisia şi să facem un congres mare de 5.000 de oameni, cum am făcut totdeauna, în afară de ăsta ultimul, mai aranjat aşa, în care să decidă cine să conducă şi mai ales când să conducă, cei care au muncit şi au câştigat, au participat la aceste alegeri: primarii, cei care au candidat de primari şi au ratat la 20-30 de voturi, că ăia sunt oamenii pe care se bazează partidul", a afirmat senatorul PDL.

 Întrebat dacă solicită inclusiv demisia preşedintelui PDL, Emil Boc, Berceanu a răspuns: "Sigur că da!". De asemenea, Berceanu a precizat că cere va joi organizarea unui congres extraordinar.

 El a susţinut că trebuie să-şi expună punctul de vedere, chiar dacă a decis să nu mai candideze la următoarele alegeri. "Nu înseamnă că nu mă mai interesează ce se întâmplă cu PDL, la care de la începuturile începuturile lui am muncit şi am pus şi eu o cărămidă, două, şi nu-mi place să văd o casă la care am participat la construcţie şi văd că vine unul, fură ferestrele, vine altul, fură acoperişul şi numănui nu-i pasă. Pentru că sunt unii care au venit alaltăieri, au stat un picuţ aşa şi pleacă, gen doamna Plăcintă", a afirmat Berceanu.

 "N-am de gând să las lucrurile aşa, pe ideea «lasă, dom'le, tu nu mai candidezi, aşa că taci din gură». Nu, nu am de ce să tac din gură, am foarte multe lucruri de spus şi, repet, nu înseamnă că dacă nu mai candidez nu mă interesează", a mai spus senatorul PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel