Bebeluș ABANDONAT într-o canalizare, salvat de PISICI

Bebeluș ABANDONAT într-o canalizare, salvat de PISICI / Foto: Pixabay
Bebeluș ABANDONAT într-o canalizare, salvat de PISICI / Foto: Pixabay

Un bebeluș abandonat într-o gaură de scurgere a fost salvat de mai multe pisici.

Un bebeluș de doar de cinci zile a fost salvat dintr-un canal din Mumbai datorită mai multor pisici, scrie BBC. Potrivit poliției, locuitorii au găsit copilul după ce mai multe pisici s-a adunat la un loc și au început să facă zgomot mieunând foarte tare, încercând să atragă astfel atenția oamenilor din zonă. Aceștia au venit să vadă ce se întâmplă și au descoperit că este vorba despre o fetiță abandonată.

Bebelușul a fost salvat, iar acum se află la spital. Medicii de la spitalul Rajawadi au anunțat că micuța se simte bine și că starea sa de sănătate este în permanență monitorizată. Oamenii legii investighează cum a ajuns copilul în canalizare. Deși aceștia nu au spus nimic despre motivele abandonului, astfel de întâmplări au fost puse pe seama preferinței Indiei pentru fii. Femeile sunt adesea discriminate social, iar fetele sunt văzute ca o povară financiară, mai ales în rândul comunităților sărace. Atunci când medicii vor constata că fetița se află în afara oricărui pericol, ea va fi dusă la un orfelinat. 

O femeie a căzut de la înălțime după ce a vrut să-și prindă pisica. A ajuns de urgență la spital

A vrut să îşi salveze pisica, dar a căzut de la 3 metri înălţime. Femeia a ajuns la UPU Iaşi.

Prof. dr. Diana Cimpoeșu a transmis pe 16 noiembrie 2021, cazul unei paciente care a ajuns ieri la Spitalul Clinic de Urgenţă Sf. Spiridon din Iaşi. Femeia a ieşit pe terasa care nu avea balustrade după animalul ei de companie. Aceasta s-a aplecat să prindă pisica, dar a căzut de la 3 metri înălţime. A suferit diverse fracturi.

„Mihaela M., 46 ani, a suferit o politraumă prin cădere de la înălţime (circa 3 m – etajul 1). Diagnosticată cu Traumatism Cranio Cerebral, hemoragie subarahnoidiana, fracturi multiple costale, pneumomediastin posterior, fractură T6-T7 cu fragmente în canalul medular, contuzie splenică, fractură pumn drept imobilizată (gips). Aceasta a fost dirijată la Spitalul de Neurochirurgie. I s-a făcut un test rapid Covid-19, rezultatul fiind negativ. Pacienta a ieşit pe terasă (fără balustrade) după o pisică, s-a aplecat să o prindă şi a căzut în cap”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel