UPDATE. Bătaie generală în vestiarul CFR-ului după înfrângerea cu Steaua Roșie. Au intervenit bodyguarzii. Un oficial s-ar fi ales cu capul spart / Video

Bătaie generală în vestiarul CFR-ului după înfrângerea cu Steaua Roșie. Au intervenit bodyguarzii / Video
Bătaie generală în vestiarul CFR-ului după înfrângerea cu Steaua Roșie. Au intervenit bodyguarzii / Video

CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Europa League de Steaua Roșie Belgrad, scor 1-6 la general. Tensiunile din staff-ul echipei și-au spus cuvântul. Oficialii clubului din Gruia s-au bătut la vestiare.

UPDATE

Conform acelorași surse, scandalul ar fi pornit de la un conflict verbal între kinetoterapeutul Viorel Boncoi și juristul CFR-ului, Ionuț Ivașcu. Cei doi s-ar fi contrat pe tunelul dinspre vestiare, la ieșirea formațiilor de pe teren. Totul a escaladat și s-a ajuns la bătaia din birou, acolo unde era prezent și Marian Copilu.

Vasile Țăgean, bodyguardul echipei, încearcă să aplaneze conflictul și îl împinge pe Marian Copilu, în timp ce încearcă să țină la distanță și o altă persoană, care nu se poate observa. În spatele grupului, pare să fie Ionuț Ivașcu trântit de un perete, dar imaginile filmate nu sunt foarte clare. Potrivit acelorași surse, Viorel Boncoi s-ar fi ales cu capul spart în urma conflictului. Denis Ciobotariu și Mario Camora sunt fotbaliștii CFR-ului care au intervenit pentru a aplana situația.

Știrea inițială

Potrivit Sport.ro, conflictul a fost început de juristul Ioan Ivașcu și Viorel Boncoi și Radu Pralea, kinetoterapeuții echipei, iar de acolo lucrurile au degenerat. Bodyguarzii au intervenit pentru a calma spiritele. Mai mult, din imagini se observă cum unii jucători de la CFR Cluj încearcă să intervină pentru a atenua bătaia.

VIDEO:

Marius Șumudică, demis de patronul CFR-ului

Nemulțumit de rezultatele echipei, dar și de o serie de prime din contractele fotbaliștilor despre care nu ar fi știut, Neluțu Varga, patronul CFR Cluj a decis să demită mai mulți oameni importanți din club!

Decizia patronului de la CFR Cluj a fost transmisă în direct la TV de Radu Naum, moderatorul emisiunii „Fotbal Club”, de pe DigiSport.

„Se confirmă, antrenorul principal Marius Șumudică și întregul lui staff au fost demiși. Se întoarce Dan Petrescu, Varga a transmis că toate contractele urmează a fi reziliate. Marian Copilu ne-a scris că a plecat el, nu a fost demis. Dar Varga a revenit printr-un SMS și l-a contrazis: «Nu a plecat el, l-am demis!». Patronul CFR-ului nu a dorit să intre în direct prin telefon. Se aude de Dani Coman președinte”, a anunțat Naum pe post.

Şumudică:  Nu ştiu dacă pot să remontez echipa, nu mai depinde doar de mine

Marius Şumudică, a declarat, joi seara, după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad, scor 2-1, în manşa secundă a play-off-ului Europa League, că nu ştie dacă poate remonta echipa după acest eşec deoarece nu mai depinde doar de el.

'Este o atmosferă foarte apăsătoare în vestiar, nu ştiu dacă pot să remontez echipa, nu mai depinde doar de mine. Încerc pe cât posibil, dar nu ştiu dacă depinde doar de mine. Sunt momente în care nu depinde doar de mine, nu vreau să-mi critic jucătorii. Asta este, se întâmplă. Ce pot să fac decât să îmi îmbărbătez jucătorii, să ridice capul. Nu am auzit când fanii mi-au cerut demisia', a spus tehnicianul la postul Pro X.

'Mă aştept la orice, nici nu ştiu ce să mai cred... un joc în care chiar am jucat bine, am avut situaţii de a marca, am avut penalty, am ratat, asta este, se întâmplă, după care facem acea gafă, ni se dă un penalty... E greu să joci de la 0-1, eu vreau să-mi felicit jucătorii, am făcut un joc bun, au fost momente în care am dominat o echipă mult mai puternică decât noi. Ce să le spun în vestiar? Le-am spus să ridice capul, să îi îmbărbătez pentru că am jucat de la egal la egal. Am luat gol din penalty, un penalty care s-a acordat foarte uşor. Noi am ratat penalty, am avut o sumedenie de alte ocazii, ei aproape în prima repriză nu au avut nicio ocazie, cred că jucătorul meciului este portarul advers', a adăugat Şumudică. (Citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel