Băsescu: Ponta l-a adus pe Diaconescu în capcană cu privatizarea Oltchim

baseswcu
baseswcu

Preşedintele Traian Băsescu a declarat astăzi că premierul Victor Ponta a construit deliberat "show-ul" de la privatizarea Oltchim. Astfel, l-a adus în capcană pe liderul PP-DD, Dan Diaconescu, pentru a-l "distruge" pentru că lua electorat de la PSD

 "A făcut show-ul cu Oltchim, un show pe care l-a făcut deliberat, l-a construit... Cum vă imaginaţi că o astfel de companie poate fi privatizată pe persoană fizică? Condiţiile au fost ajustate şi dedicate, pentru că el a vrut să-l distrugă dintr-o lovitură pe Dan Diaconescu , să-i arate că nu are bani. Pentru că se pare, eu n-am văzut, dar asta e ce ştiu, ca motivaţie, Dan Diaconescu tot promova ideea că el va salva şi Oltchim şi căi ferate şi nu ştiu ce. Şi atunci domnul Ponta s-a dus în întâmpinarea lui, punând condiţii de privatizare a Oltchimului în care să-l aducă pe Dan Diaconescu în capcană şi Dan Diaconescu a venit ca un şoricel la brânzică în capcană, iar el a zis că-l va distruge, pentru că i se pare că Dan Diaconescu ia electorat de la PSD" , a afirmat Băsescu, la B1 Tv.

De asemenea, preşedintele a spus că premierul Ponta este de "un cinism incredibil" pentru că ar fi făcut jocuri politice pe seama celor 3.200 de angajaţi de la Oltchim.

 "Domnule, nu te joci în acest hal cu companii de asemenea dimensiuni. Nu-ţi poţi permite să faci jocuri politice nici pe cei 3.200 de salariaţi de acolo, nici pe economia României. Ponta nu a ezitat să le facă, nu a ezitat să le facă. E de un cinism incredibil omul ăsta. La vârsta lui, atâta cinism este prea mult", a mai spus Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel