Bărbatul care trăiește de 20 de ani într-un avion vechi în mijlocul pădurii

captură video CNN
captură video CNN

Un bărbat a ales să transforme un avion vechi într-o casă primitoare.

Bruce Campbell, un pensionar din Statele Unite, a devenit renumit în întreaga lume datorită locuinței sale neobișnuite în mijlocul pădurii. Cu o poveste de viață impresionantă și o determinare de neclintit, el a trăit timp de 20 de ani într-un avion real și se consideră unul dintre cei mai fericiți oameni de pe planetă.

Fost inginer, b[rbatul obișnuia să aibă o casă obișnuită și un loc de muncă normal. Cu toate acestea, întotdeauna a visat să construiască ceva cu totul aparte, unic și util pentru sine. După ce s-a pensionat, Bruce a achiziționat o parcelă de pământ în mijlocul unei păduri pustii și a ales să-și facă rost aici.

                                                   

Inițial, Bruce Campbell intenționa să aducă o rulotă acolo și să locuiască în ea. Dar a venit cu o idee mai neobișnuită. În anul 1999, cu suma de 100 de mii de dolari, a achiziționat un vechi avion Boeing-727 care nu mai era în stare să zboare, dar care se potrivea perfect planului său.

Aducerea avionului în locul dorit a necesitat timp și bani, nu puțini, și asta pentru că vânzarea s-a realizat în Japonia. Cu toate acestea, după multe eforturi, Boeing-ul a ajuns în cele din urmă pe proprietatea lui Bruce. A început imediat amenajarea casei, transformând complet avionul într-o locuință unică. De asemenea, a construit un duș modern în interior, scrie CNN Travel.

                                                       

         

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel