Bărbatul care nu se poate îngrășa deloc, oricât ar mânca

Un bărbat care nu poate lua în greutate oricât ar mânca și care suferă de două tipuri de diabet a descoperit, în sfârșit, ce este în neregulă cu el.

Autor: Ozana Mazilu

Oamenii de știință l-au diagnosticat pe britanicul Tom Staniford cu Sindromul MDP – o afecțiune cauzată de o singură mutație genetică, dar responsabilă pentru mai multe probleme de sănătate care nu au nicio legătură între ele, potrivit Daily Mail.

Tom, 23 de ani, avea greutate normală la naștere, dar în copilărie și adolescență a piedut toată grăsimea de pe față și membre. Din această cauză, oasele lui au devenit foarte sensibile și ar putea suferi o fractură în orice moment.

Tot din cauza afecțiunii, Tom are nivelul de grăsimi din sânge foarte ridicat, asemenea unei persoane supraponderale.

Însă, în ciuda problemelor grave de sănătate, Tom vrea să-și trăiască normal viața. Face ciclism și este în echipa paralimpică a Marii Britanii.

Acum, după ce diagnosticul lui a fost, în sfârșit, stabilit, Tom speră că va fi găsit un tratament pentru multiplele probleme de sănatate. "Acum mă usuc văzând cu ochii. Sper că va veni ziua în care n-o să trebuiască să lupt atât de mult să supraviețuiesc", a spus Tom.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel