Bananele, excelente pentru creier. Papaya, bună pentru unghii. Smochinele oferă energie, iar rodiile întăresc sistemul imunitar

Foto Pexels
Foto Pexels

Patricia Rusu, coach în nutriție, a prezentat beneficiile aduse în urma consumului de afine, mere, lămâi, struguri, dar și alte fructe.

„Iată ce beneficii oferă aceste fructe vindecătoare corpului tău:

Afine: antoioxidant suprem, plin de vitamine și minerale care întăresc imunitatea și hrănesc corpul.

Mere: au proprietăți de stimulare a sistemului imunitar și de prevenire a bolilor, antiinflamatoare, foarte alcaline, detoxifică ficatul și vezica biliară.

Lămâie: conține proprietăți antibiotice, antiseptice și anticancerigene, curăță și detoxifică întregul organism. Sunt alcaline, întăresc sistemul imunitar și reduc inflamația.

Struguri: antioxidanți puternici, antiinflamatorii, antivirale, antimicrobiene, anti-îmbătrânire și anticancerigene.

Papaya: ajută la vindecarea oricărui tip de tulburare digestivă, este antivirală și antiinflamatoare. Îmbunătățește pielea, părul, unghiile și luminează ochii.

Zmeură: antioxidant de top bogat în vitamine și minerale, antiinflamator, anticancerigen, anti-îmbătrânire, benefic pentru pierderea în greutate, îmbunătățește dezechilibrul insulinei, reglează zahărul din sânge. Curăță mucusul și toxinele din organism, echilibrează sistemele endocrin, reproductiv și neurologic.

Portocale: ajută la scăderea tensiunii arteriale, combaterea infecțiilor virale, ameliorarea constipației, întărirea oaselor și a dinților, prevenirea pietrelor la rinichi. Bogat în glutation, esențial pentru funcționarea sănătoasă a ochilor și a plămânilor. Un antiseptic intern, purifică și întărește toate organele. Antiinflamator și antiviral.

Smochine: oferă energie și vitalitate, ajută la repararea sistemului digestiv, cardiovascular, limfatic, reproductiv, muscular, imunitar și osos.

Banane: un aliment excelent pentru creier, ajută la construirea mușchilor și întărește sistemul nervos. Au compuși puternici antifungici și antibiotici, care oprește virușii.

Rodiile: întăresc sistemul imunitar, îmbunătățesc circulația, oferă protecție împotriva cancerului și Alzheimer. Reduc riscul bolilor de inima, antiinflamator, antibacterian, antiviral, ajută la prevenirea cheagurilor de sânge”, a scris Patricia Rusu pe contul de Instagram.

„Dacă până acum nu ai avut motive serioase să consumi aceste fructe, acum ai o mulțime!”, a conchis Patricia Rusu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel