Baba Vanga, predicții pentru 2020. Ce nenorociri a prezis

Scutaru Cristina / 25 dec 2019 / 23:00 Salveaza PDF Comentarii

Vanga a fost o prezicătoare oarbă bulgară care și-a petrecut cea mai mare din viața sa în zona Rupite în munții Kozhuh, Bulgaria. Adepții ei au fost convinși că ea posedă abilități paranormale. Ce a prevăzut pentru 2020 aflați în cele ce urmează.

Baba Vanga a făcut predicții pentru 2020. Deși a murit în 1996, ea a făcut predicții până pentru secolul 51 când, potrivit spuselor sale, se va termina lumea.

În ciuda faptului că a fost oarbă, se crede că Baba Vanga a avut o vedere super-umană atunci când a fost vorba de probleme de viitor. Unii adepți spun că ar fi prevestit începutul destrămării Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobîl, victoria electorală a lui Boris Elțin, data morții lui Stalin, scufundarea submarinului rus Kursk, atacurile din 11 septembrie și victoria lui Veselin Topalov în turneul mondial de șah.

Iată ce a prevestit pentru 2020:

 

Baba Vanga a spus că viața lui Vladimir Putin ar putea fi în pericol din cauza unei încercări de asasinat din partea unei persoane care lucrează deja la Kremlin.

Și președintele Donald Trump s-ar putea confrunta cu o soartă grea. Baba Vanga i-a prezis o tumoră cerebrală care ar putea să-l lase surd sau l-ar putea ucide.

De asemenea, Baba Vanga a prezis că Europa va cădea pe mâna ”extremiștilor musulmani". Ea a spus că extremiștii vor dezlănțui iadul cu un arsenal de arme chimice, scrie The sun.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22