Baba Vanga, ce a spus despre noul președinte al Americii

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare oarbă din Bulgaria, a făcut previziuni cutremurătoare despre următorul președinte al Statelor Unite. Prezicătoarea care a prevăzut atacurile din 11 septembrie 2001 ar fi spus că în America va începe un nou război civil și că nu va exista niciodată al 45-lea președinte SUA, după liderul de culoare.

Baba Vanga ar fi prezis că al 44-lea președinte al Americii va fi un lider de culoare, însă după ce mandatul acestuia se va încheia efectiv nu va mai exista un alt șef la Casa Albă.

Potrivit profeției, citate de Yahoo News, dar și de surse de notorietate gen Washington Post, țara va intra într-o criză teribilă în preajma predării mandatului de președinte și se va declanșa o divizare dură între statele din nord și cele din sud, care ar semăna cu Războiului Civil.

Baba Vanga  ar fi prezis, chiar înainte să moară în 1996, la vârsta de 85 de ani lu că că anul 2016 "va aduce o invazie a extremiştilor musulmani" asupra Europei, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice venite din partea "invadatorilor musulmani".

[citeste si]

În următoarea perioadă, continentul european ar putea ajunge "la sfârşitul existenţei sale", a mai spus Baba Vanga, potrivit Mirror.co.uk.

Mai concret, profeta cunoscută ca Nostradamus din Balcani le-ar fi spus apropiaţilor săi: "[Extremiştii] vor folosi un arsenal de arme chimice împotriva europenilor"

Adepţii celebrei clarvăzătoare spun că profeţiile acesteia s-au împlinit până acum în proporţie de peste 85%. Baba Vanga ar fi prevestit cu exactitate atacurile din 2001 asupra New York-ului, tsunamiul din Japonia din 2004 şi ascensiunea islamismului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel