EXCLUSIV  Astrologul Daniela Simulescu, despre o PUTERE uriașă. Recomandări pentru aceste zile

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Ziua aceasta, în care cei mai mulți români sărbătoresc Învierea lui Iisus, astrele s-au gândit să ne rezerve o serie de aspecte speciale.

Vorbim în primul rând despre trecerea Soarelui din semnul zbuciumat al Berbecului în cel pragmatic al Taurului. "Ne-am plâns de restricții, de limitări, de ceea ce se întâmplă. Timp de o lună, până când va intra în semnul Gemenilor, ne vom liniști și ne vom ocupa de treburile noastre. 

Al doilea aspect important este conjuncția dintre Lună și Neptun în semnul Peștilor. În primul rând va crea confuzie, incertitudine și nesiguranță. Dar va evidenția ce contează cel mai mult: puterea gândului. Da, suntem departe de cei dragi, dar dacă ne gândim la ei, ne iertăm și dacă ne menținem speranța interioară, vom învia cu adevărat după această perioadă, indiferent de ce se va întâmpla. Oricum nu avem controlul asupra viitorului, deci nu mai are rost să ne gândim la cele mai sumbre scenarii", a declarat Daniela Simulescu, astrolog DCNews. 

Tot ea ne dezvăluie și recomandările astrelor: "Dar un lucru îl putem face sigur: să fim optimiști, să ne imaginăm, să construim o lume interioară în care noi suntem bine. Energia Peștilor, în care se află cei doi aștri, este cea care oferă speranță, care nu are limite, care nu este văzută, dar este simțită. Chiar dacă nu suntem alături de oamenii apropiați, ei vor primi mesajele noastre. Iar noi putem visa cu ochii deschiși."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel