Ashton Kutcher va interpreta rolul lui Steve Jobs în producția "Jobs"

ashton_kutcher
ashton_kutcher

Ashton Kutcher va juca rolul lui Steve Jobs în filmul "Jobs", ce are ca subiect via antreprenorului american.

Autor: Andreea Adamescu

Primul trailer pentru filmul biografic a fost lansat. Filmul este descris ca " povestea ascensiunii lui Steve Jobs de la studentul care s-a lăsat de facultate şi a devenit unul dintre cei mai creativi antreprenori ai secolului XX. Intitulat simplu "Jobs", fimul urmăreşte povestea CEO-ului de la Apple pe parcursul a

trei decenii, din 1971 până în 2000. Steve Jobs a murit în octombrie 2011 în urma unor complicaţii ce au avut drept cauză cancerul pancreatic.

Josh Gad apare în film în rolul co-fondatorului companiei Apple, Steve Wozniak, iar lista de actori pe care îi vom vedea în acest film îi includ pe Dermot Mulroney, James Woods şi Matthew Modine.

Regizorul Joshua Michael Stern a filmat o parte a filmului în garajul ce a făcut istorie din Palo Alto, California, unde Jobs şi Wozniak au fondat Apple în 1976. Scenariul filmului a fost scris de Matt Whiteley, o figură nouă în lumea filmului.

"Jobs" trebuia să apară iniţial în cinematografele americane pe 19 aprilie cu ocazia celei de-a 37a aniversări a companiei Apple, dar lansarea a fost amânată pentru a da mai mult timp distribuitorilor filmului să facă mai multă vâlvă. Filmul trebuie să apară în Statele Unite pe 16 august, iar data de lansare din Marea Britanie nu a fost momentan confirmată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel