Ingrediente
Ceafă de porc, muşchi sau pulpă
Sare
Piper
Cimbru
O lingură de ulei
Un pahar de vin alb
Citeşte şi Cum să faci răcitură de porc. Cea mai bună reţetă
Mod de preparare
Pasul 1. Porţionăm carnea, apoi o condimentăm cu sare, piper şi cimbru. Se unde tava cu puţin ulei, apoi aşezăm carnea. Adăugăm paharul de vin alb, apoi acoperim carnea cu apă. Se introduce la cuptor la o temperatură de 180 de grade.
Se întorc bucăţile de carne în momentul în care s-au rumenit pe o parte. După ce s-au rumenit şi pe cealaltă parte, iar apa a scăzut, este momentul să scoateţi carnea din cuptor.
Poftă bună!
Citeşte şi Cârnaţi de casă, reţetă pentru Crăciun. Aşa îţi ies delicioşi
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News