Cârnaţi de casă, reţetă pentru Crăciun. Aşa îţi ies delicioşi

Ana Vasilescu / 08 dec 2019 / 19:16 Salveaza PDF Comentarii
carnati
carnati

Cârnaţii de casă nu pot lipsi de pe masa de Crăciun. Cu această reţetă veţi da lovitura anul acesta. Aceşti cârnaţi vor fi pe placul tuturor. 

Ingrediente

 

5 kilograme de carne de porc

2 kilograme de carne de vită

Usturoi

Sare

Piper

Cimbru

Contimente speciale pentru cârnaţi

Maţe de porc

Citeşte şi Cum să faci kebab la tine acasă. Cea mai uşoară reţetă

 

Mod de preparare

 

Pasul 1. Primul lucru pe care trebuie să-l facem este să tocăm carnea.

Pasul 2. Se curăţă usturoiul şi se zdrobeşte

Pasul 3. Amestecaţi carnea de porc şi vită cu usturoiul zdrobit. Adăugaţi sare, piper, cimbru şi contimentele pentru cârnaţi. Amestecaţi bine toate ingredientele. 

Pasul 4. Rulaţi maţul de porc pe dispozitivul special al maşinii de tocat. Puneți carne în mașina de tocat și umpleţi treptat maţul.

Împungeți cârnaţii din loc în loc pentru a elimina golurile de aer și a permite cârnaților să se zvânte.

Citeşte şi Furtună în deşert, prăjitura cu care dai lovitura de Crăciun. Trebuie încercată

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28