Cum să faci kebab la tine acasă. Cea mai uşoară reţetă

Ana Vasilescu / 08 dec 2019 / 16:47 Salveaza PDF Comentarii

Toată lumea adoră kebabul. Vă propunem o reţetă simplă, pe care o poate face orice gospodină. 

Ingrediente

 

O chiflă

Jumătate de piept de pui 

Un castravete murat 

Maioneză- după gust

Ketchup picant sau dulce

Sare

Ulei

Salată de varză

3-4 cartofi de dimensiune medie 

Citeşte şi Furtună în deşert, prăjitura cu care dai lovitura de Crăciun. Trebuie încercată

 

Mod de preparare

 

Pasul 1. Începem să gătim pieptul de pui într-o tigaie cu un strop de ulei. Punem sare și piper după gust. După ce pieptul de pui este gata, îl tăiem felii subţiri. 

Pasul 2. Curăţăm cartofii şi îi prăjim. Între timp, rumenim puţin chifla. 

Pasul 3. Introducem cartofii prăjiţi în chiflă, adăugăm pieptul de pui, sosul de maioneză, castravetele murat, ketchupul şi salata de varză.

Asta este tot. În doar câteva minute ţi-ai preparat propriul kebab. 

Citeşte şi Cartofi ţărăneşti ca la mama acasă. Cea mai bună reţetă

 

 

 

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24