Aşa arată sosia zombie a Angelinei Jolie, femeia care a făcut închisoare pentru postările "nepotrivite"

sursa foto: captură video
sursa foto: captură video

Ea este femeia care a încercat din răsputeri să semene 100% cu Angelina Jolie şi... a eşuat!

Sahar Tabar a fost catalogată drept sosia zombie a Angelinei Jolie, după ce tânăra, pe numele ei real Fatemeh Khishvand, ar fi suferit 50 de operații estetice pentru a-i semăna divei de la Hollywood. Sahar Tabar a fost eliberată din închisoare după 14 luni, dintr-o pedeapsă de 10 ani pentru postări "indecente". 

Sahar Tabar a fost arestată în octombrie 2019 pentru "corupție și blasfemie" și a executat 14 luni dintr-o pedeapsă de 10 ani, potrivit publicaţiei Viva. Înainte de a fi arestată ea a uimit lumea cu imagini despre care oamenii spuneau că o fac să pară fie un zombie, fie actrița Angelina Jolie.

Angelina Jolie, oripilată de imaginea negativă promovată în online

Fatemeh Khishvand, cunoscută sub numele Sahar Tabar pe Instagram, a oripilat autoritățile iraniene cu postările ei „indecente'. A apărut cu fața deformată iar faptul că s-a afişat cu un chip atât de respingător a alertat autorităţile sesizate, în primă fază, chiar de Jolie. În realitate, tânăra a dezvăluit că a folosit Photoshop și machiaj pentru a ieși din tipar și a deveni celebră.

În decembrie 2020, tânăra a fost eliberată și, un an mai târziu și-a dezvăluit adevărata față la o televiziune locală. Se spunea că în 2017 ar fi suferit mai multe intervenţii estetice pentru a semăna cu Angelia Jolie, dar Sahar Tabar a negat acest lucru și a dat vina pe filtre. "Ceea ce ați văzut pe Instagram au fost efectele computerului pe care le-am folosit pentru a crea imaginea", a mărturisit Sahar Tabar, precizând că și-a dorit să fie celebră încă de când era mică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel