Ardei umpluţi, reţeta cu care nu dai greş. Marii bucătari îi fac aşa

[] []

13 noi 2019 / 22:43
Salveaza PDF Comentarii

Ardeii umpluţi sunt mancarea preferată a multor români. Se fac foarte uşor şi sunt delicioşi. Vă prezentăm o reţetă uşoară şi delicioasă. 

Ingrediente

 

10 ardei graşi

1 kilogram de carne tocată (amestec porc şi vită)

1 ceapă mare

200 de grame de orez

Un ou

4 roşii

Sare

Piper

Mărar

Bulion

Ulei

Citeşte şi Aşa faci cea mai bună cremă de zahăr ars. Reţetă simplă şi delicioasă

 

Mod de preparare

 

Spălăm ardeii, după care îi tăiem la capete şi îi curăţăm. Separat, facem prăjeala. Curăţăm şi tocăm mărunt ceapa, după care o punem într-o tigaie cu ulei încins. Acoperim cu un capac. Când este aproape gata, adăugăm bulionul şi amestecăm. După două minute o luăm de pe foc.

Compoziţia: Punem carnea tocată într-un vas, adăugăm oul, orezul, sare, piper, mărar şi prăjeala preparată anterior. Se amestecă, după care umplem ardeii. Folosim roşiile pentru a pune căpăcele ardeilor.

Îi punem într-o oală, adăugăm apă şi punem o farfurie peste ei. Îi lăsăm să fiarbă la foc potrivit.

Citeşte şi Ce să faci ca să-ţi iasă carnea de pui suculentă şi gustoasă. Reţeta secretă a marilor bucătari

 

 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27