Ce să faci ca să-ţi iasă carnea de pui suculentă şi gustoasă. Reţeta secretă a marilor bucătari

Ana Vasilescu / 13 noi 2019 / 17:33 Salveaza PDF Comentarii
pui
pui

Vă prezentăm o reţetă delicioasă de carne de pui la cuptor. În acest fel, puiul vostru va fi mai suculent şi mai gustos. Marii bucătari folosesc această reţetă. 

Ingrediente

 

Un kilogram de pulpe de pui

Semințe de fenicul zdrobit

Oregano uscat

Rozmarin tocat

Paprika 

Cimbru

1 ceapă tăiată felii

2 dovleci

1 usturoi

Ulei de măsline

Citeşte şi Aşa faci cea mai bună cremă de zahăr ars. Reţetă simplă şi delicioasă

 

Mod de preparare

 

Puneți pulpele de pui într-o tavă, pe o foaie de copt. Condimentaţi cu sare, seminţe de fenicul, oregano, rozmarin, cimbru, paprika şi piper.
Adăugați ceapa, feliile de dovleac și o căpăţână de usturoi. Condimentaţi legumele cu sare, piper şi ulei de măsline.Introduceţi tava la cuptor timp de două ore, la o temperatură de 180 de grade. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23