APOCALIPSA, adusă din nou în atenție. Vine în septembrie

În ultimele zie, în spațiul virtual au reînceput discuțiile legate de apropierea unei noi Apocalipse. 

A fost indicata chiar si perioada in care va veni sfarsitul lumii: intre 22 si 28 septembrie. Sustinatorii teoriei conspiratiei sustin ca peste trei luni un urais meteorit se va prabusi pe Terra, distrugand orice urma de viata, scrie Mirror.

Publicatia citeaza afirmatiile unor personaje care se autointituleaza experti in domeniul spatial si care afirma ca apropiata Apocalipsa este inscrisa in Bilblie. In opinia llor, dupa ce Pamantul va fi lovit de un meteorit de proportii gigantice, planeta va intra "intr-o perioada de sapte ani de cainare".

Mai mult, teoreticienii religioși spun că asteroidul va genera cunoscutul eveniment biblic al "celei de-a doua veniri a lui Isus", care conincide cu începutul „Judecatei de Apoi", fenomen care va dura șapte ani. 

Citește și: DESCOPERIRE IMPORTANTĂ, Ierusalim. Confirmă JUDECATA lui Iisus înainte de răstignire

Specialistii NASA sunt insa de cu totul alta parere, declarand cu tarie ca in urmatorii o sută de ani Terra nu este amenintata de nici un obiect cosmic. In permanenta expertii Agentiei spatiale americane pun la punct noi tehnologii, menite sa reduca la zero riscul unei coliziuni cu vreun meteorit, asteroid sau orice alt tip de bolid cosmic, au subliniat responsabilii NASA.

Cu toate acestea, explicatiile oamenilor de stiinta sunt departe de a-i convinge pe adeptii teoriei conspiratiei. Bloggerii apreciaza ca un rol important in venirea mai repede a Acopalipsei il va juca acceleratorul de particule de la Geneva Large Hadron Collider (LHC).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel