EXCLUSIV  'Apel la Istorie': Războaiele iugoslave și masacrul de la Srebrenica. Interviu Florin Cristescu, la DC News TV

La 25 de ani de la Masacrul de la masacrul de la Srebrenica, DC News vă propune o dezbatere despre războaiele iugoslave în cadrul emisiunii „Apel la Istorie”.

Duminică, 26 iulie, începând cu ora 13:00, Florin Cristescu, profesor de istorie în cadrul Colegiului Național „Grigore Moisil” din Capitală, va fi prezent la DC News TV, unde va aborda subiectul războaielor iugoslave și punctul lor culminant - masacrul de la Srebrenica.

Fin cunoscător al spațiului fostei Iugoslavii, profesorul Florin Cristescu ne va prezenta în cadrul emisiunii „Apel la Istorie”, caracteristici care au făcut Balcanii - un butoi cu pulbere în Europa -, conflictele care au avut loc după prăbușirea comunismului la începutul anilor 1990, asediul orașului Sarajevo și punctul culminant al conflictului - masacrul de la Srebrenica, când, în 1995, mii de musulmani au fost masacrați. 

Cum s-a ajuns la acest tragic eveniment și implicațiile lui, urmăriți duminică,  26 iulie, începând cu ora 13:00, în cadrul emisiunii „Apel la Istorie”.

Emisiunea poate fi vizionată pe DC News TV, pagina de Facebook DC News, dar și pe www.DCNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel