Anunțuri foarte importante despre toalete la convenția PLUS. ”Dacă vă uitați pe pereți...”

Roxana Neagu / 26 ian 2019 / 12:16 Salveaza PDF Comentarii

Convenția Națională PLUS a început cu o lungă așteptare pe Facebook, timp în care ”fanii” partidului lui Dacian Cioloș au ascultat muzică latino. 

Convenția a început cu imnul național, cu un invitat special, frate al unei fete moarte în incendiul din Colectiv. A continuat cu anunțuri ”foarte importante” despre toalete, ieșirile de urgență și speranțe că vor rămâne membrii din sală și la discuțiile informale, în ciuda vremii și dorinței de a ajunge cât mai repede acasă. 

Oamenii din sală au primit anunțuri importante, de la microfonul de pe scenă, despre unde sunt toatele pentru bărbați, unde sunt toaletele pentru femei și unde se află ieșirile de urgență. 

Cei din sală au fost anunțați că e cvorum și invitați să voteze componența unor comisii prin ridicare de mână. S-a votat pe repede înainte. 

Ulterior, au fost invitați să se uite pe pereți: ”Dacă vă uitați pe pereți o să vedeți câteva hârtii”. 

La convenție a fost prezentă și profesoara universitară Mihaela Miroiu, cunoscută feministă, care a precizat că nu va face parte din partid, dar și-a început discursul prin a spune că se află în fața unui ”miracol” și a transmis un puternic mesaj către partidul lui Dacian Cioloș. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26