Antonescu: Votez cu Orban pentru șefia PNL. Mi s-a cerut să revin

Crin Antonescu
Crin Antonescu

Crin Antonescu spune că a refuzat propuneri de a reveni la șefia PNL și că îl va vota pe Ludovic Orban la alegerile pentru conducerea formațiunii, unde s-a mai înscris și Teodor Atanasiu.

"Au existat propuneri insistenţe ale colegilor să revin la conducerea PNL", a mai declarat Crin Antonescu, marți seară, la Gândul Live.

"Sunt doi colegi care nu sunt lipsiţi de argumente pentru a susţine candidatura. Îi preţuiesc pe amândoi, îi voi da acest vot lui Ludovic Orban. Nu e ceva adevărat dintr-o istorioară pe care o tot văd la colegi mai dubioşi ai dumneavoastră, un conflict, un război între mine şi Teodor Atanasiu. Îl ultima formulă guvernamentală, cea care trebuia să îl cuprindă şi pe Klaus Iohannis şi nu s-a înfăptuit, Atanasiu a fost o propunere pe care am făcut-o pentru Ministerul Economiei. Teoria că Atanasiu a condus o rebeliune care să mă înlăture pe mine e stupidă. Am o relaţie normală cu Atanasiu şi Orban. Ar fi fost foarte bine să putem scoate o figură mai proaspătă, nu avem această opţiune. Că eu fac o alegere, este normal să o fac. Mă interesează ce ar face domnul Orban în această poziţie şi despre acest lucru am schimbat câteva vorbe", a afirmat Antonescu.

Fostul copreședinte al USL a mai punctat că  "Băsescu pleacă și băsiștii par să se întoarcă, ceea ce este inacceptabil pentru mine ca cetățean".

După ce s-a retras din funcția de prezidențiabil al PNL, Antonescu i-a acuzat atât pe Orban, cât și pe Atanasiu, că au complotat la înlăturarea sa din fruntea partidului.

Antonescu spunea la 3 iunie că liberali precum Ludovic Orban și Teodor Atanasiu, prezenți aproape zilnic la televizor, expuneau un discurs standard: oamenii "din stradă" cer candidatura lui Klaus Iohannis la Președinție și un pas înapoi din partea lui Crin Antonescu. Klaus Iohannis era "în temă" cu placa repetată, spune Antonescu, care precizează că Orban și Atanasiu nu ar fi avut avut acest discurs dacă n-ar fi știut că edilul Sibiului vrea să ajungă la Cotroceni.

Antonescu arată cum jocurile pe axa Iohannis - Orban - Atanasiu au condus la retragerea sa

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel