Antonescu: Tăriceanu spune texte băsiste, manipulat de PDL

antonescu___tariceanu dc
antonescu___tariceanu dc

Co-președintele USL, Crin Antonescu, a declarat joi seara la Realitatea Tv că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu nu are intenții rele, dar este manipulat de niște propagandiști abili, din această cauză ajungând să spună "texte băsiste."

"Se întâmplă un lucru trist cu domnul Tăriceanu, un om care nu are intenții rele, dar care poate fi manipulat de niște propagandiști abili," a declarat președintele PNL.

El a apreciat că sfaturile sunt binevenite, în funcție de sursa lor. Totodată, liberalul a amintit de decizia lui Călin Popescu Tăriceanu de a retrage trupele din Irak, în perioada în care era șef al Executivului. "Sfaturile sunt binevenite în funcție de sursă. Politețea nu poate merge până la ridicol. Sau de la cineva care într-o dimineață anunță că încalcă un parteneriat strategic și retrage trupele din Irak.  În doi ani și jumatate am inteles și eu și alții că trebuie să reparăm acest lucru," declară liderul PNL.

De asemenea, Crin Antonescu îl critică pe fostul premier, pentru că a preluat "teorii de la PDL," ce acuză declarații antioccidentale ale USL. "PDL spune că cineva în România ar fi făcut declarații anti-UE și antioccident. Acum, singurul lucru important e că asta e una dintre cele mai mari minciuni. Anume că USL ar fi antioccidentală. Călin Popescu Tăriceanu a preluat o teorie PDL cum că noi am fi împotriva Europei. Unul dintre cei mai importanți vectori de imagine reia manipulat și fătă intenție teorii ale PDL," a precizat Crin Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel