Antonescu: Nu pot fi vizat de afirmaţiile lui Chiliman

antonescu dccc
antonescu dccc

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni că nu se simte vizat de afirmațiile lui Andrei Chiliman, ”indiferent dacă le citește, recită sau le inventează pe loc,” adăugând că în general nu ia în considerare spusele primarului Sectorului 1, scrie Agerpres.

Rugat să comenteze afirmațiile făcute sâmbătă de Andrei Chiliman, Crin Antonescu s-a arătat indiferent față de persoana primarului sectorului 1. ”Sunt afirmaţii de mare generalitate şi teze care nu constituie subiect, din punctul meu de vedere, pentru campania electorală. Nu pot fi vizat eu de afirmaţiile dl Chiliman, indiferent că le citeşte, că le recită, că le inventează pe loc, chiar nu suntem. Suntem într-o campanie electorală. Pe mine mă interesează victoria USL în această campanie electorală, candidaţii şi orice s-ar întâmpla şi orice ar mai organiza adversarii politici prin cine nu te aştepţi nu veţi auzi de la mine nici măcar o replică dată unui coleg sau unor colegi care candidează în numele USL în această campanie electorală, aşa încât faceţi ceea ce aveţi de făcut, dar nu aşteptaţi de la mine un răspuns. Eu v-am spus că pe dl Chiliman nu-l iau în considerare, eu v-am spus de mult treaba asta,” declară liderul liberal.

Nici Neagu Djuvara, liberal cu vechime, nu a reprezentat pentru Crin Antonescu un subiect care merită dezbătut. ”Nu e subiect nici dl Neagu Djuvara, nici afirmaţiile sale în această campanie, subiectul este programul de guvernare, restul sunt anecdote la care cu plăcere după campanie dacă organizaţi ceva particip,” spune președintele PNL.

Primarul sectorului 1 din București, Andrei Chiliman, le-a transmis sâmbătă candidaților USL din această zonă să nu copieze ”năravurile președintelui Traian Băsescu,” adăugând că oamenii ”vor unitate, nu dezbinare.” El a mai precizat că oameni nu trebuie împărțiți în ”băsiști” și ”anti-băsiști.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel