Andreea Paul Vass, replică halucinantă în cazul fetei violate la Vaslui

Andreea-Paul-Vass
Andreea-Paul-Vass

Andreea Paul Vass a dat o replică halucinantă, când a fost rugată să comenteze cazul fetei violate de șapte bărbați într-un sat din Vaslui: Eu mă cert acum cu Rovana Plumb! Prim-vicepreședintele PNL a cerut site-ului să-ipublice un comunicat pe tema disputei cu președintele PSD, apoi a spus, râzând,că de violatori se ocupă altcineva, scrie PSNews.

Contactată de PSnews.ro, pentru un comentariu pe marginea cazului din Vaslui, Andreea Paul (prim-vicepreședinte PNL) ar fi declarat:

„O, Doamne, dar nu-l cunosc! Eu mă cert acum cu Rovana Plumb. Dacă îmi preluați comunicatul pe care l-am transmis azi-dimineață prin biroul de presă al PNL, aș aprecia enorm. De violatori să se ocupe altcineva (n.r. – şefa PNL a spus această propoziţie râzând). Chiar nu mă ocup. Chiar nu cunosc cazul. Vă spun drept: nu cunosc. Vă trebuie un politician de profil care să se ocupe de jurisprudenţa asta. Nu cunosc cazul, domnule. Nu pot să mă exprim doar de dragul exprimării. Discutăm la un alt nivel acum. Deci vă stau alături, vă răspund la orice problemă, dar să țină, totuși, de economie, pentru că aici am eu expertiza. Nu mă pricep la toate – îmi pare sincer rău", a afirmat Andreea Paul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel