Andre Rieu a făcut anunțul. Este oficial

Andre Rieu a lansat oficial, vineri, DVD-ul "Live în București", ce cuprinde patru ore de înregistrări din concertele pe care le-a susținut anul acesta în Piața Constituției din Capitală.

Anterior venirii sale la București, Andre Rieu a anunțat că toate încasările obținute în urma vânzării DVD-urilor vor fi donate familiilor victimelor incendiului din Club Colectiv. Artistul a lansat materialul discografic într-un mall bucureștean și a fost primit cu aplauze de către sutele de fani care l-au așteptat. El a amintit că va susține din nou concerte la București, în Piața Constituției, în iunie anul viitor.

Rieu i-a salutat cu căldură pe cei veniți să îl întâmpine și le-a spus că în România a găsit cel mai cald public din lume. "I-am spus și domnului primar astăzi. Am 66 de ani și sunt îndrăgostit din nou. Sunt îndrăgostit de România", a spus Rieu.

[citeste si]

DVD-ul "Live în București" cuprinde patru ore cu cele mai bune imagini surprinse în timpul celor șapte concerte susținute de Rieu în Capitală, în vara acestui an. Atunci, Andre Rieu a urcat pe scena de la Piața Constituției alături de Johann Strauss Orchestra, invitat special fiind Gheorghe Zamfir. Printre piesele cântate, și prezentate pe DVD-ul cu imagini de la spectacolele din Capitală, se numără și creații românești, precum "Mociriță cu trifoi" și "Ciuleandra".

DVD-ul poate fi cumpărat în rețeaua magazinelor Carrefour din toată țara și, în prezent, au fost puse în vânzare, la nivel național, 40.000 de exemplare ale DVD-ului dar numărul poate crește, ulterior. DVD-ul "Andre Rieu. Live în București" costă 49,9 lei. Pe coperta acestuia este scris "Cumpărând acest DVD, susținem victimele din Club Colectiv".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel