André Rieu, nou concert în România, pe 6 iunie, în Piața Constituției

André Rieu își modifică de la o zi la alta planul privind numărul de spectacole pe care le va susține în România, în 2014.

André Rieu, concert România. Inițial, celebrul violonist André Rieu intenționa să susțină un singur concert în România, în 2015, însă după ce biletele puse în vânzare s-au epuizat în timp record, a programat un al doilea concert.

André Rieu, concert România. O situație similară s-a înregistrat și în cazul celorlalte trei concerte programate ulterior, motiv pentru care, joi, artistul a anunțat un al cincilea concert pentru luna iunie.

André Rieu, concert România. Cel de-al cincilea concert pe care celebrul violonist Andre Rieu îl va susține la București este programat pentru sâmbătâ, 6 iunie 2015, în Piața Constituției.

André Rieu, concert România. Biletele sunt disponibile începând de astăzi, 18 decembrie, de la ora 18.00, în rețeaua Eventim și prin partenerii autorizați.

André Rieu, concert România. "Cererea impresionantă de bilete la primele patru concerte pe care André Rieu și orchestra sa planificate ererii extraordinare din partea publicului din Romania pentru primele concerte, Andre Rieu si municipalitatea au cautat impreuna solutii pentru a veni in intampinarea fanilor. Astfel, un nou concert a fost programat pentru ziua de sambata, 6 iunie 2015, in Piata Constitutiei. Andre Rieu si echipa sa multumesc pe aceasta cale Primarului General al Municipiului Bucuresti, dl. Sorin Oprescu, precum si municipalitatii pentru sprijinul acordat si pentru felul in care au colaborat pentru a extinde perioada in care pot fi organizate concerte, oferind astfel tuturor fanilor posibilitatea de a participa", se arata intr-un comunicat de presa, potrivit hotnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel