ANCA SURDU - EXATLON ROMÂNIA. Cernat, anunț ȘOC

Foto Facebook / Exatlon
Foto Facebook / Exatlon

Luni, 19 martie, Cosmin Cernat a făcut un anunț în legătură cu Anca Surdu, concurentă în echipa Faimoșilor la Exatlon.

ANCA SURDU - EXATLON ROMÂNIA. Anca Surdu, dublă campioană modială și europeană la gimnastică aerobică, se afla, înaintea de apariția problemelor medicale, în topul jucătorilor din echipa Faimoșilor. Nu a mai jucat de aproape o săptămână, iar lipsa ei a ridicat numeroase semne de întrebare printre fanii emisiunii.

ANCA SURDU - EXATLON ROMÂNIA. Misterul a fost dezlegat, luni seară, de Cosmin Cernat. Din cauza unor probleme medicale, de natură dermatologică, Anca Surdu a fost nevoită să abandoneze competiția Exatlon. Prin urmare, se va întoarce în România. Vestea este una tragică, deoarece Anca era unul dintre jucătorii de bază ai echipei Faimoșilor.

ANCA SURDU - EXATLON ROMÂNIA. "Am o veste despre Anca Surdu. Din cauza unor probleme de sănătate, nu sunt mari, dar ele există, nu va mai continua aventura aici, la Exatlon, ediția 2018", a spus prezentatorul Cosmin Cernat în ediția Exatlon difuzată luni, 19 martie.

[citeste si]

ANCA SURDU - EXATLON ROMÂNIA. "Ea mi-a spus de problemele ei dermatologice, că nu știe ce să facă, m-a întrebat, am încurajat-o. Știu cum e să ai o problemă și să nu ai cui să i-o spui. Mă bucur că am putut să îi fiu alături", a mărturisit Diana Bulimar.

VEZI ȘI EXATLON ROMÂNIA, 19 martie 2018. Faimoși - Războinici, confruntare explozivă - VIDEO 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel