DCNews Lifestyle Magazin Diete sănătoase de primavară

Diete sănătoase de primavară

Meniu pentru dieta de primavara

Mic dejun
50g de fulgi de ovăz cu migdale şi lapte degresat
omletă din două albuşuri de ou şi ceapă
clătite făcute în casă din făină integrală şi fără zahăr, un shake din morcovi ţelină şi mere şi 2 biscuiţi dietetici
Un fresh de portocale şi grapefruit cu o linguriţă de miere şi câţiva biscuiţi dietetici

Prânz

150 de grame de piept de pui cu fasole verde şi suc de morcovi şi suc de lămâie
Tocană de urzici şi un bol de supă cremă de ciuperci
Mâncare de sparanghel cu lămâie verde şi ulei de măsline
Cocktail de fructe de mare
200g de paste din făină integrală cu sparanghel şi pui
Peşte la cuptor cu roşii, lămâie şi legume

[citeste si]

Cină

Salată verde cu legume de sezon
Salată verde cu ou fiert
Salată de spanac cu felii de căpşune
Salată de roşii, castraveţi, avocado şi ton la conservă mărunţit
Un bol cu fructe de pădure şi nucă, fistic, migdale sau alune de pădure crude
Gustări-
O mână de migdale crude
Un baton de cereale
Câteva fructe proaspete
Un iaurt natural

Citește mai multe pe diete-sanatoase.ro

Știri similare din categoria Magazin Vezi toate articolele