ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Vasile Blaga: PMP şi ALDE nu vor intra în Parlament

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a afirmat, sâmbătă, la Piatra Neamţ, că deşi puteau unifica dreapta politică încă din 2005 Traian Băsescu şi Călin Popescu-Tăriceanu nu au făcut acest lucru.

Blaga a susţinut că formaţiunile conduse de Traian Băsescu şi Călin Popescu-Tăriceanu nu vor intra în Parlament după alegerile de la sfârşitul anului.

'De ce a fost posibilă victoria din noiembrie 2014 de la prezidenţiale? Pentru că le-a venit mintea la cap unora din cele două partide (PNL şi PDL - n.r.), patru sunt pe scenă acum - Alina Gorghiu, Gheorghe Flutur, Teodor Atanasiu şi cu mine - şi din mai 2014 ne-am dat seama că trebuie să lăsăm orice orgolii deoparte şi să construim marele PNL. Nu a fost uşor. (...) Toţi spuneau, pe bună dreptate, că nu există capacitate din partea dreaptă să construiască o alternativă serioasă la PSD. Vorbeau doi domni care ne învăţau pe noi cum să se unifice dreapta, care puteau să o facă în 2005, domnul Băsescu şi domnul Tăriceanu, dar care, după ce am făcut construcţia, unul de la perdea şi-a făcut partid, altul şi-a făcut partid, dar care nu vor intra în Parlament. Pentru că nimic care se naşte din căzătură nu poate să reziste în viaţa politică', a declarat Vasile Blaga, la evenimentul de lansare a candidaţilor PNL Neamţ pentru alegerile locale. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel