ALEGERI LOCALE 2016. Marian Mirea - candidatul PMP la Primăria Râmnicu Vâlcea

Marian Mirea, candidatul PMP la Primăria Râmnicu Vâlcea şi liderul organizaţiei judeţene a partidului, a declarat că priorităţile sale în administraţie sunt respectarea drepturilor cetăţenilor, calitatea vieţii, asistenţa medicală şi o educaţie aplicată cerinţelor pieţei muncii.

'Nu poţi să ai tineri absolvenţi de şcoală şomeri care pun presiune pe bugetul asigurărilor sociale. Este nu doar eşecul şcolii, este eşecul dialogului dintre administraţie şi şcoală. Şcolile aparţin de mulţi ani de administraţia locală. Nu este important doar să fie zugrăvite şi igienizate, este important ca educaţia şi formarea profesională a elevilor să fie în concordanţă cu cerinţele pieţei de muncă. Aici este rolul primarului, al Consiliului Local să aibă un dialog cu Inspectoratul Şcolar pentru a vedea care este evoluţia pieţei de muncă, ce anume investiţii urmează a se face, cum va fi inerţia acestui tânăr pe piaţa muncii, pentru ce să fie pregătit', a spus duminică Mirea, la lansarea candidaţilor partidului la alegerile locale.

El a arătat că dialogul se impune şi în sistemul sanitar. '

Spitalele sunt tot ale administraţiei. Administraţia locală trebuie să dialogheze pentru a vedea necesităţile de personal, care sunt bolile specifice unei zone. Cum putem îmbunătăţi calitatea vieţii, a noxelor, prevenţia. Trebuie să abordăm problema acelor perdele de protecţie la marginea oraşelor, împotriva prafului, pentru a asigura un aer curat aici. Primarul trebuie să răspundă astfel cerinţelor cetăţenilor", a mai spus candidatul PMP la Primăria Râmnicului.

Marian Mirea, în vârstă de 52 de ani, economist de profesie, a fost duminică desemnat oficial, în prezenţa lui Traian Băsescu, drept candidat la Primăria Râmnicu Vâlcea. Acesta urmează să se confrunte, printre alţii, cu Mircia Gutău (PER), Romeo Rădulescu (PSD), Grigore Crăciunescu (PNL), Florin Brăgău (PRU).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel