ALEGERI LOCALE 2016. Co-preşedinte al PNL trece în tabăra lui Băsescu și candidează la primărie

Consilierul local Vlad Bărbos, fost co-preşedinte al PNL Gherla, va candida la funcţia de primar al municipiului Gherla din partea Mişcării Populare, a anunţat luni liderul MP Cluj, deputatul Adrian Gurzău. 

'Fostul co-preşedinte al PNL Gherla, Vlad Bărbos, a trecut la Mişcarea Populară şi va candida din partea noastră la Primăria Gherla. Avem zeci de consilieri locali care vor trece la noi de la PNL, cu adeziuni înregistrate, de la mai multe localităţi, scârbiţi de blatul PNL-PSD care există în mediul rural. Fac un apel la primarii PNL şi PSD din judeţul Cluj, care au intimidat şi şantajat candidaţii noştri, să înceteze aceste practici şi îi avertizăm că le facem plângeri penale şi vom arăta trocurile lor murdare. Avem o garnitură de oameni care le pot face probleme liberalilor şi îi aşteptăm în rândurile noastre pe toţi băsiştii care nu se simt reprezentaţi de PNL', a declarat luni, într-o conferinţă de presă, preşedintele MP Cluj, deputatul Adrian Gurzău.

La rândul său, Vlad Bărbos a declarat, în aceeaşi conferinţă de presă, că a plecat din PNL din cauza unor neînţelegeri cu conducerea partidului.

'Plecarea mea din noul PNL se datorează unor neînţelegeri de idei şi concepţii faţă de conducerea judeţeană a PNL Cluj şi cred că va trece alături de mine aproape toată organizaţia PNL Gherla. Conducerea PNL Cluj a încercat să decidă peste capul organizaţiei, sunt dezamăgit de această conducere. Alături de mine vor veni la MP şi alţi consilieri locali ai PNL de la Gherla', a menţionat Vlad Bărbos.

El este la al treilea mandat de consilier local, ales pe listele PDL, şi vineri a fost înlocuit din funcţia de preşedinte al PNL Gherla. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel