Alegeri locale 2016: Candidatul ALDE la Primăria Rădăuți, Constantin Boliacu

Directorul economic al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava, Constantin Boliacu, fost vicepreşedinte al PSD Suceava şi consilier judeţean, s-a înscris în ALDE şi va fi candidatul acestei formaţiuni politice pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi. Totodată, fostul şef al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Suceava, Petru Carcalete, fost membru PNL, şi-a anunţat înscrierea în ALDE. El doreşte să facă echipă cu Constantin Boliacu pentru funcţia de viceprimar la Rădăuţi.

Boliacu a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că a demisionat din toate funcţiile pe care le avea în PSD, acuzându-i pe social-democraţi că nu au respectat procedurile în desemnarea candidatului pentru Primăria Rădăuţi, el fiind unul dintre cei care îşi doreau această funcţie.

Nu a fost o competiţie corectă, nu s-au făcut sondaje aşa cum s-a promis, a spus Boliacu, citat de Agerpres.

Petru Carcalete, fost membru PNL, şi-a anunţat, de asemenea, înscrierea în ALDE. El doreşte să facă echipă cu Constantin Boliacu pentru funcţia de viceprimar la Rădăuţi.

Liderul organizaţiei judeţene a ALDE, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, candidat al partidului pentru funcţia de primar al Sucevei, a spus că această aceasta este echipa câştigătoare la Rădăuţi. ALDE se întăreşte pe zi ce trece. Începem să creştem şi asta ne dă speranţe mari în câştigarea Primăriei Suceava şi a preşedinţiei Consiliului Judeţean. Avem şi alte idealuri de atins, obiective pe care le putem atinge cu oameni serioşi şi credibili (...). Vă anunţ echipa câştigătoare de la Rădăuţi: primar Boliacu şi viceprimar Carcalete. Tandemul ăsta are experienţa necesară pentru a face din Rădăuţi un oraş emblemă', a afirmat Ştefan Băişanu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel