Alegeri în PSD. Dunca: Varianta optimă și cea mai bună

Senatorul PSD Marius Dunca a declarat vineri, înainte de şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că partidul are nevoie de maturitate politică, iar social-democraţii ar trebui să dea un mesaj clar că sunt uniţi şi să nu se bată pe funcţii.

"CEx-ul acesta trebuie să dea un semnal clar pentru ziua de mâine (când are loc congresul - n.r.). Avem nevoie de maturitate politică. Din punctul meu de vedere, trebuie să ne întoarcem la baza partidului şi mâine, dacă tot vin delegaţi din toată ţara, ar trebui să dăm un mesaj clar că partidul este unit şi să nu ne batem pe funcţii. Sper să găsim maturitate şi înţelegere în CEx, să ieşim cu o voce comună", a afirmat Marius Dunca.

Acesta a declarat că nu ia în calcul să-şi retragă candidatura, dar că în partid trebuie găsită "varianta optimă şi cea mai bună soluţie pentru congres şi pentru viitorul partidului".

Întrebat care este, în opinia sa, cel mai bun candidat pentru funcţia de secretar general al PSD, acesta s-a ferit să nominalizeze o persoană, declarând că "toţi au o şansă şi toţi sunt foarte buni".

"Partidul Social Democrat întotdeauna a avut cei mai competenţi oameni şi cei mai buni", a precizat Dunca.

Pe cine susține Viorica Dăncilă

Referitor la susţinerea de care ar beneficia unii candidaţi din partea premierului Viorica Dăncilă, el a spus că premierul "susţine pe absolut oricine".

"Doamna preşedinte - premier susţine pe absolut oricine. Trebuie doar să ne gândim şi să facem o echipă: tineret, cu cei cu vechime, cu experienţă... Cred că reprezintă cheia succesului", a mai spus Dunca.

Marius Dunca s-a înscris în cursa pentru funcţia de secretar general al PSD împreună cu Mihai Fifor, Codrin Ştefănescu, Gabriel Petrea, Rodica Nassar şi Felix Stroe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel