ALDE Giurgiu, filiale în cele 54 de localități

ALDE
ALDE

ALDE Giurgiu a anunțat, vineri, ca a reușit să organizeze filiale în toate cele 54 de localități ale județului.

Vicepreşedintele ALDE Giurgiu, Vasile Andronache, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţiunea politică se află într-un amplu proces de reorganizare, fiind înfiinţate organizaţii în toate cele 54 de localităţi din judeţ.

'Organizaţia noastră a reuşit până în prezent să constituie organizaţii în toate cele 54 de localităţi din judeţ, avem oameni de nădejde, puternici care nu sunt legaţi ombilical de primăriile din localităţi. Am reuşit să aducem oameni cu experienţă care constituie o echipă puternică pentru a fi o alternativă la guvernare, mă refer la nivel de judeţ, de localitate', a declarat Vasile Andronache.

Alexandru Vladu a menţionat că şi la nivel de municipiu partidul se află într-o continuă evaluare a activităţii. 'Suntem într-o evaluare şi o îmbunătăţire a activităţii noastre la municipiu. În fiecare săptămână avem întâlniri cu organizaţiile de cartier şi de secţii de votare, stabilim cu reprezentanţii noştri ce este de făcut. Centralizăm problemele, unele le-am ridicat şi în cadrul Consiliului Local Municipal Giurgiu, transmitem Primăriei Giurgiu problemele şi doleanţele giurgiuvenilor', a spus Alexandru Vladu.

Potrivit liderilor ALDE Giurgiu, la nivelul judeţului, organizaţia de partid are aproximativ trei mii de membri, iar relaţia cu cei de la PSD este una de colaborare în toate proiectele judeţului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel