ALDE, acuze dure la adresa PSD. Petre Ionel, preşedinte ALDE Dâmboviţa: Blatul dintre premier şi preşedinte miroase de la o poştă

Klaus Iohannis - Viorica Dancila
Klaus Iohannis - Viorica Dancila

ALDE continuă acuzele la adresa PSD. Preşedintele ALDE Dâmboviţa, Petre Ionel, a transmis că blatul dintre Viorica Dăncilă şi Klaus Iohannis miroase de la o poştă. 

„Klaus Iohannis chiar încearcă să ne ia de fraieri pe toți? Am văzut azi unul dintre cele mai penibile discursuri ale lui Iohannis în calitate de președinte. A reușit să vorbească din nou câteva minute fără să spună absolut nimic. Omul e ceva incredibil. Mai întâi, dacă în comentariile și mesajele pe care le transmite pe Facebook și prin interpuși pare cel mai înverșunat critic al PSD-ului, când e să vină în fața oamenilor, dl Iohannis nu face decât să mimeze lupta cu Dăncilă și PSD”, a scris pe Facebook președintele executiv al ALDE Dâmbovița, Petre Ionel, conform Mediafax.

Strategie ridicolă

Potrivit acestuia, strategia lui Klaus Iohannis este „de-a dreptul ridicolă”, acuzându-l că încearcă să polarizeze dezbaterea publică cu „așa-zisa luptă pe care o duce împotriva Vioricăi Dăncilă, poate, poate o duce pe aceasta în turul 2, acolo unde să își asigure un nou mandat. P.S. Blatul dintre cei doi miroase de la o poștă”, a scris Petre Ionel.

Președintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, din nou guvernarea PSD, precizând că doar câteva dintre măsurile pentru siguranța cetățenilor au fost luate în calcul, precizând că social democrații sunt preocupați de mutarea șefilor „de la o instituție la alta, fără a fi sancționați".

În replică, președintele PSD Viorica Dăncilă a declarat că nu doar președintele Klaus Iohannis urmărește blocarea activității guvernamentale, ci și Opoziția, acuzându-i pe aceștia din urmă de jocuri politice. Totodată, Dăncilă a anunțat că Guvernul va sesiza Curtea Constituțională pentru a reclama un conflict cu președintele Klaus Iohannis, generat de blocarea propunerilor de numire a miniștrilor interimari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel