Milioane de români afectați de haosul din Guvern. ALDE, către Iohannis: Aceste lucruri NU SE VĂD?

Foto: Administrația Prezidențială
Foto: Administrația Prezidențială

ALDE,  Partidul Alianța Liberalilor și Democraților, susține că președintele României, Klaus Iohannis, îi ”girează” pe români, chiar dacă ”haosul domnește în Guvern”, iar milioane de români sunt afectați. 

Reprezentanții ALDE au reacționat pe pagina oficială de Facebook după declarațiile președintelui Klaus Iohannis din această seară. 

”Klaus Iohannis, în cuvântarea de la ora 18:00: „E de neînțeles că deși am văzut zilnic creșterea numărului de cazuri, la nivelul capitalei nu a existat un plan coerent, comunicat clar, astfel încât populația să fie pregătită”. Oare în ce țară a trăit dl Iohannis în ultimele 7 luni de zile? Unde a fost Klaus Iohannis atunci când s-a trecut de la starea de urgență la starea de alertă, iar românii au fost informați cu 5 minute înainte de miezul nopții ca să ceară un plan coerent de comunicare? Sau unde a fost Klaus Iohannis când HoReCa a fost din nou închisă de pe o zi pe alta? Atunci a existat un plan coerent, populația a fost pregătită? Sau aceste lucruri nu se văd? Haosul domnește în acest Guvern, iar incompetența lor afectează viețile a milioane de români. Cu toate acestea, Iohannis îi girează fără să clipească!”, au scris reprezentanții ALDE pe contul oficial de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel