Alaska: Lumini misterioase surprinse de un pilot olandez

Lumini misterioase de culoare roșie lansate parcă din adâncul Oceanului Pacific, la sud de peninsula rusă Kamceatka, a uimit piloții care au zburat deasupra zonei. 

Piloții unui avion Boeing 747-8, care zbura de la Hong Kong spre Anchorage, Alaska, au rămas uimiți când au văzut o lumină misterioasă roșie în timp ce aeronava se afla deasupra Oceanului Pacific, scrie mirror.co.uk.

Potrivit pilotului olandez Christiaan van Heijst, strălucirea neobișnuită s-a produs la aproximativ 20 de minute după ce au văzut un fulger vertical, acesta exluzând pozibilitatea ca luminile să provină de la bărcile unor pescari. 

Van Heijst a fost lăsat perplex de fulegrul vertical, descriind experiența ca fiind "cea mai ciudată" din întreaga sa carieră.

"Cu cât ne apropiam, lumina devenea mai intensă, într-o strălucire portocalie înfricășătoare, într-o parte a alumii unde nu trebuie să fie decât apă".

Potrivit celor declarate de Christiaan van Heijst, observațiile sale și ale colegului său au fost raportate controlorului de trafic aerian, iar o investigație pentru a afla ce s-a întâmplat cu adevărat a fost deja demarată.

Totodată, Christiaan van Heijst și-a exprimat, glumind, speranța ca, în cazul în care o nouă insulă s-a format, aceasta să îi poarte numele. "That would be pretty cool!", a continuat pilotul olandez.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel