Al Treilea Război Mondial, previziunile lui Nikolaas van Rensburg

Izbucnirea celui de-Al Treilea Război Mondial, pe fondul situației tot mai tensionate din unele zone,  a început să se vorbească din ce în ce mai mult în ultima perioadă. Recent, previziunile lui Nikolaas van Rensburg despre o nouă conflagrație, dar și despre apariția unei planete care ar aduce Apocalipsasunt, se pare că au fost "reactivate", potrivit efemeride.ro.

Nikolaas van Rensburg s-a născut în 1864 în ferma familiei sale din Wolmaranstad, Africa de Sud.  Viaţa sa s-a împărţit între citirea Bibliei, îndeletnicire indusă şi perpetuată de mama sa şi viaţa grea, care implica munca de zi cu zi la fermă. La şcoală nu a fost un elev strălucitor, dar un lucru important de reţinut este că van Rensburg avea repulsie faţă de cărţi pentru că le considera opera unor oameni oarecare, motiv pentru care nu îi puteau hrăni spiritual sufletul.

Viziunile sale despre viitor au început să apară destul de târziu, adică undeva pe la începutul secolului XX. Iniţial, van Rensburg le-a vorbit oamenilor despre războiul mondial, care urma să se producă şi care va avea o mare învinsă, Germania.

Imediat după acest război va apărea o mare pandemie, care va ucide milioane de oameni. Era vorba despre gripa spaniolă, care a nimicit peste 100 de milioane de oameni conform ultimelor estimări.

[citeste si]

Nikolaas van Rensburg a văzut viitorul atât de clar încât în previziunile sale se regăsesc numeroase pagini care vorbesc despre: cel de-Al Doilea Război Mondial, independenţa Irlandei, Indiei şi a ţărilor africane, ONU, Noua Ordine Mondială, imoralitatea care va cuprinde întreaga omenire (homosexualitate, prostituţie şi pedofilie), naşterea unei boli care va ucide milioane de oameni (SIDA), declinul bisericii catolice, catastrofa de la Cernobil (26 aprilie 1986), Războiul din Golf (1990-1991), moartea prinţesei Diana (29 august 1997) şi alegerea unui cancelar mână de fier în fruntea Germaniei (Angela Merkel în 2005).

Viitor sumbru pentru omenire

Nikolaas van Rensburg ne-a anunţat despre existenţa unui nou război mondial, care se va produce între Germania, Anglia şi SUA pe de o parte, iar de partea cealaltă Rusia. Cele două armate vor semăna moartea în calea lor.

Desfăşurarea conflagraţiei va fi una bizară pentru că trupele rusiei vor anihila într-o mare măsură armatele SUA şi Germaniei. Anglia va juca un rol duplicitar pentru că dacă în prima fază se va alia cu Germania şi SUA, atunci când armata roşie va ajunge la porţile Spaniei, va întoarce armele şi se va alia cu Rusia. În tot acest timp, SUA şi Germania vor fi forţate să atace ţările din Orientul Mijlociu cu bombe de distrugere în masă.

În urma acestui război mondial marile puteri ale lumii vor ajunge la stadiul de ţări în curs de dezvoltare. Singura putere, care va domina lumea, va fi Germania. Restul ţărilor se vor chinui să depăşească perioada critică a crizei.

Situaţia economică, cât şi perioada de aur a omenirii se va instaura în clipa în care o mare stea va trece pe lângă Terra. Este posibil ca profetul să fi vorbit despre Planeta X, corpul ceresc care aduce Apocalipsa, iar după trecerea ei o nouă eră se va naşte, era păcii eterne şi a evoluţiei spirituale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel