Ai visat că eşti gravidă? Iată ce ar putea să-ţi transmită subconştientul

Ce înseamnă când visezi că aştepţi un copil? / Foto: Pexels, Garon Piceli
Ce înseamnă când visezi că aştepţi un copil? / Foto: Pexels, Garon Piceli

Ai visat că aştepţi un copil? Sau ţi-a apărut în vis o femeie însărcinată? Iată ce ar putea să însemne.

Dacă te numeri printre femeile care se întreabă ce înseamnă atunci când visezi că ești însărcinată, află că aceasta poate spune foarte multe lucruri despre personalitatea ta, dar şi despre viaţa în doi ori despre carieră. De regulă, visele despre sarcină semnifică lucruri pozitive cum ar fi evenimente majore şi schimbări în viața personală sau în cea profesională. Dacă, însă, în viața de zi cu zi încerci să rămâi însărcinată, sarcina din vis ar putea fi dorința împlinită. 

Pentru a-ți putea da seama care este semnificația visului în care apari însărcinată trebuie să încerci să-ți amintești cât mai multe detalii din vis. Eşti în prezent? Eşti în viitor? Eşti în tinereţe? Cine mai e cu tine? Tu eşti cea însărcinată sau ai o femeie gravidă lângă tine? De regulă, atunci când visezi că ești însărcinată poate însemna o dorință pe care o ţii ascunsă sau pe cale să se îndeplinească. Specialiştii în descifrarea viselor mai spun că dacă te visezi gravidă, mai poate însemna că o persoană apropiată, o prietenă sau o rudă, așteaptă un bebeluş sau chiar a născut. Mai există și situația în care, în vis, afli că ești însărcinată. Asta ar putea anunța o schimbare în viața personală sau la serviciu, dar pe care nu ești pregătită să o împărtășești cu cei din jurul tău. Dacă eşti fericită şi entuziasmată când te trezești după ce ai visat că ești gravidă poate fi un semn bun. Spre exemplu, dacă te simți liniștită sufletește şi chiar ţi-a făcut plăcere să te vezi în vis cu burtică, înseamnă că vei avea parte de lucruri bune, deoarece copilul reprezintă  bucurie şi pace.

Visul în care apari însărcinată poate avea, însă, și semnificații mai puțin plăcute. Dacă visezi că ești gravidă și dimineața te trezești tristă şi descurajată ori chiar şocată, ar putea să însemne că ești nostalgică și că simți dorul de familie sau de copilărie. În cazul în care te visezi făcându-ți un test de sarcină, te poți aștepta la mai multe schimbări, iar testul din vis poate reprezenta o cumpănă în viaţa ta. Dacă o femeie visează că iubitul sau soţul ei ține în braţe un copil pe care nu-l cunoaşte este posibil ca acesta să aibă o aventură extraconjugală.

Un bărbat care visează femei însărcinate ar trebui să fie puțin mai atenți la relația în care sunt, să acorde timp partenerei şi să se implice mai mult. De asemenea, bărbaților le poate apărea în vis că au deja un nou născut, iar asta poate însemna că iubita sau soţia lui va rămâne însărcinată în curând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel