Ai prieteni superstițioși? Iată o listă cu daruri pe care nu ar trebui să le oferi niciodată

Fotografie de la RODNAE Productions: Pexels
Fotografie de la RODNAE Productions: Pexels

Iată lucrurile pe care să nu le oferi prietenilor tăi superstițioși pentru că aduc ghinion și tristețe

”Calul de dar nu se caută în gură”, spune o vorbă din bătrâni, totuși sunt cei care au curajul să se plângă chiar și atunci când primesc un cadou. Dacă trebuie să oferiți un cadou unui prieten, partener sau membru al familiei, asigurați-vă că nu este superstițios. În caz contrar, ar trebui să imprimați informațiile pe care le veți găsi în acest articol.

Potrivit superstițioșilor, unele cadouri ar putea aduce ghinion,durere și semne rele.

În toate cele 3 cazuri este exact opusul efectelor pe care doriți să le obțineți atunci când faceți un cadou cuiva drag. Să vedem așadar în detaliu ce nu ar trebui să dăm niciodată pentru a nu risca să facem o impresie proastă și mai presus de toate să nu ne panicăm prietenii sau partenerii superstițioși.

Evitați să dați lucruri care conțin ace

Ar putea fi o surpriză să afli că există o etichetă pentru bijuterii, dar există. Și ce prezice? Că cei care intenționează să ofere cadouri prețioase să nu opteze niciodată pentru broșe. Din păcate, acele ar putea fi asociate cu dureri fizice.

Ce să faci atunci? Mai bine alegeți o altă bijuterie.

Dacă persoana căreia trebuie să-i facem cadoul poartă doar broșe? Îi poți oferi un voucher cu care să-și cumpere singură broșa.

Nu dați niciodată un portofel gol

O altă greșeală mare, uriașă, este să dai un portofel gol, scrie Supereva. Pentru a depăși superstiția trebuie să vă amintiți să introduceți cel puțin o monedă în interiorul obiectului în cauză. Acest lucru servește ca un semn bun și dorește ca portofelul să fie mereu plin în viitor. Ca regulă generală, se pare că nu ar trebui să oferi niciodată obiecte care pot ține bani fără a pune măcar câțiva cenți înăuntru.

Nu dați cuțite decât dacă le oferiți o monedă în schimb

Cuțitul reprezintă un obiect al puterii. Poate fi considerată ca o armă sau ca un obiect de valoare. În trecut, toți cei care dețineau un cuțit dețineau un titlu important sau exercitau o anumită putere asupra altora.

Cuțitul nu trebuie dat pentru că, pe de o parte, cine îl dă și-ar pierde puterea pe care o deține, pe de altă parte, muchia lamei cuțitului ar rupe legătura dintre cine o dă și cine o primește.

Cu toate acestea, există o modalitate de a dona cuțitul fără a deschide scenarii de apocalipsa pentru beneficiar. A primi o monedă în schimb. Moneda este un obiect din metal, solid, care vă permite să luptați cu ghinionul asociat cuțitului. Tot în acest caz o monedă de câțiva cenți este suficientă. Nu trebuie să vă îndatorați pentru a accepta cadoul fără să vă asumați riscuri.

Procedând astfel, cuțitul ar fi considerat cumpărat și nu primit cadou, iar legăturile dintre persoanele implicate în acest schimb nu ar fi rupte.

De ce este și ghinion să oferi un colier de perle?

În mod tradițional, perlele sunt o piatră prețioasă legată de ideea de puritate și perfecțiune dar sunt legate și de lacrimi și suferință, iar dacă le oferi cuiva ar aduce mult ghinion acelei persoane.

Ești curios să afli legătura dintre perle și lacrimi?  Potrivit unei legende hinduse, perla s-ar fi născut din lacrimile lunii și acesta este motivul pentru care este asociată cu lacrimi.

Există, de asemenea, câteva povești antice chineze și japoneze conform cărora scafandrii de perle erau adesea pierduți pe mare în timp ce își făceau munca, iar femeile care îi așteptau acasă și-au plâns pierderea. De aici se spune că perlele sunt un semn de lacrimi de durere.

Dar sunt cei care vor să ispitească soarta și să ofere oricum perle. Dacă și tu te numeri printre aceștia, atunci știi că trebuie luate măsuri de precauție. 

Tradiția populară este întotdeauna cea care ne oferă indicații în acest sens. Ce ar trebui făcut? Oferă perlele în număr pare și cel care le primește să dea în schimb, încă o dată, o monedă doar ca un gest superstițios împotriva ghinionului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel